Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر اطلاع‌رسانی شورای دولتی چین در گزارشی اعلام کرد، چین در روند ایجاد یک جامعه نسبتا مرفه از همه لحاظ، اقدامات جدی را برای حفاظت از حقوق سیاسی و مدنی با قانون و حکمرانی انجام داده‌ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، این گزارش تحت عنوان "رفاه نسبی از همه لحاظ: نقطه عطفی دیگر در حقوق بشر چین" توسط دفتر اطلاع‌رسانی شورای دولتی چین منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش دولتی آمده است: حزب کمونیست و دولت چین یک فلسفه توسعه‌ای مردم محور را دنبال کرده‌اند و اقدامات جدی و عملی را برای توسعه دموکراسی مردم، حفظ عدالت و برابری اجتماعی و همچنین تضمین برخورداری مردم از آزادی و حقوق اساسی توسط قانون  را اتخاذ کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است: چین جایگاه اساسی مردم را تضمین می‌کند و حقوق دموکراتیک مردم را توسعه می‌دهد. چین با اجرای روندهای انتخابات دموکراتیک منظم، پیشبرد مداوم دموکراسی مشورتی سوسیالیستی، ارتقای خودمختاری در سطح جامعه و حفاظت از حقوق مطلع بودن، مشارکت و بیان دیدگاه‌ها و نظارت بر اعمال قدرت این کار را انجام می‌دهد.

درخصوص حفاظت از حقوق شخصی، این گزارش بر تلاش‌های چین برای احترام گذاشتن و حفاظت از آزادی شخصی، تسهیل تحرک مردم، حفظ اطلاعات شخصی و حریم خصوصی با قانون و حفاظت از حقوق قانونمند و منافع بازداشت‌شدگان و زندانیان تاکید کرد.

در این گزارش آمده است: چین همچنین اهمیت بسیاری برای حفاظت از حقوق مالکیت فردی قائل است و آن را با رعایت عدالت به عنوان اصل اساسی بهبود می‌بخشد. این امر ضمانت قانونی را برای بهینه‌سازی محیط کسب و کار و تقویت حمایت از حقوق مالکیت معنوی فراهم کرده است.  

براساس این گزارش، چین همچنین با پیشبرد مداوم اصلاحات قضایی، ارتقای حفاظت از پرسنل قضایی برای اجرای وظایف‌شان و همچنین حفاظت و جبران اشتباهات قضایی، ضمانت قضایی برای حقوق بشر را تقویت کرده است.

بعلاوه، چین همچنین حفاظت از حقوق قانون‌گذاران را تقویت کرده، شفافیت در اجرای عدالت را افزایش داده و سیستم کمک قانونی را بهبود بخشیده است.

در این گزارش آمده است: چین همچنین برنامه‌های ملموسی را برای حفاظت از آزادی عقاید مذهبی اتخاذ کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین حفاظت از حقوق چین همچنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از خانواده و جوانی در محیط زیست گیلان اجرا می‌شود
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • تسلیحات ممنوعه صهیونیستی پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند