Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۸۸ نهاد آمریکایی از دولت جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور خواستند تصمیم رژیم صهیونیستی برای «تروریستی» خواندن شش سازمان فلسطینی را محکوم کند.

 به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، ۲۸۸ نهاد آمریکایی از دولت جو بایدن خواستند بیانیه‌ای را برای اعلام مخالفت خود با تصمیم رژیم صهیونیستی برای «تروریستی» خواندن شش سازمان فلسطینی صادر و بر پایبندی کشورشان به قوانین بین‌المللی بشردوستانه و قوانین حقوق بشر تاکید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۲۸۸ نهاد آمریکایی در پیامی به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور از رهبران سازمان‌های عدالت اجتماعی، حقوق بشر و حقوق مدنی ایالات متحده خواستند، دولت بایدن این تصمیم رژیم صهیونیستی را به صورت مستقیم، فوری و آشکار محکوم کند و برای عدم مجرم تلقی کردن این سازمان‌های فلسطینی تلاش کرده و به طور علنی رژیم اشغالگر را به خاطر آنچه آنها به عنوان «اقدام استبدادی» توصیف کردند، سرزنش کند.

این نهادهای آمریکایی از دولت رژیم صهیونیستی خواستند فوراً از این تصمیم خود صرف نظر کند و به تمامی تلاش‌ها برای مشروعیت‌زدایی مدافعان حقوق فلسطین از طریق مجرم دانستن و «تروریستی» خواندن آنها خاتمه ببخشد. آنها ضمن تاکید بر همبستگی خود با جامعه مدنی فلسطین همچنین خواستار تقویت و حمایت از حقوق اساسی فلسطینیان شدند تا عدالت و برابری محقق شود.

امضاکنندگان این نامه اعلام کردند، نهادهایی که رژیم صهیونیستی آنها را به موجب «قانون مبارزه با تروریسم» صادر شده توسط دولت اسرائیل در سال ۲۰۱۶، «تروریست» خوانده، بخشی از سنگ بنای جامعه مدنی فلسطینی هستند که دهه‌ها از حقوق بشر حمایت و آن را از طریق مجموعه کاملی از مسائل مورد توجه جهانیان از جمله حقوق زنان، کودکان، اسراء، حقوق اقتصادی و اجتماعی، حقوق کارگران و کشاورزان، عدالت و بازخواست جنایت‌های بین‌المللی تقویت کرده‌اند.

این نهادها تاکید کردند که آنها شرکای قابل اعتمادی در فعالیت جمعی بین‌المللی برای تامین حقوق بشر برای همگان بدون هیچگونه استثنا و یا تبعیضی هستند.

در این نامه آمده است: دولت جو بایدن، بارها از پایبندی خود به مرکز حقوق بشر و تقویت آن در سرتاسر جهان و حمایت خود از نقش جامعه مدنی اعلام کرده و این اقدامات دولت اسرائیل، نقض آشکار حقوق بشر است و از شما می‌خواهیم مخالفت خود را با این اقدام بی‌سابقه فورا اعلام کنید.

در این نامه همچنین آمده است: ما با ۱۷ محقق ویژه سازمان ملل توافق کردیم که باید به آزادی تشکیل گروه‌ها و آزادی بیان احترام گذاشته شود تا جامعه مدنی بتواند کارهای ضروری خود را انجام دهد. نمی‌توان با سوء استفاده آشکار از قوانین مبارزه با تروریسم آن را تضعیف کرد.

بدنام و بی‌اعتبار کردن ترویج حقوق بشر ، فعالیتی تروریستی، تاکتیکی خطرناک و یک مانور سیاسی شرم‌آور برای تضعیف فعالیت حیاتی این نهادها است.

پیشتر بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، شش نهاد فلسطینی در کرانه باختری وابسته به جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین "سازمان‌های تروریستی" هستند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی جامعه مدنی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالتیکو: آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، این مجله امروز سه شنبه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که از ابتدای جنگ غزه تاکنون حامی اصلی رژیم صهیونیستی بوده است ارسال دو نوع بمب دقیق ساخت شرکت بوئینگ به رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد.

پالتیکو نوشت دولت بایدن در حال اتخاذ تدابیری برای به تاخیر انداختن انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی است تا پیامی سیاسی به تل‌آویو منتقل کند.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که رژیم صهیونیستی همچنان برای حمله به رفح، جایی که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی پناه گرفته‌اند، تهدید می‌کند.

سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های خارجی، از جمله آمریکا نسبت به حمله به این منطقه فشرده هشدار داده‌اند و گفته‌اند که این یک فاجعه انسانی خواهد بود. با این حال، دولت بایدن هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه در صورت ادامه حمله، عرضه تسلیحات را قطع خواهد کرد، ارائه نکرده است.

خبرگزاری رویترز هم به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد آمریکا فروش چندین محصول تجاری را که برای رژیم صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، تعلیق کرد.

رویترز گزارش داد آمریکا حداقل دو هفته است که ارسال چندین محموله تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی از جمله تجهیزات مربوط به ساخت بمب‌های دقیق را متوقف کرده است.

همزمان، نشریه هیل نیز در گزارشی به احتمال قطع کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت بایدن در هفته جاری چالش بزرگی برای ارائه گزارش عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره پیش رو دارد که در نتیجه آن احتمال قطع کمک‌های آمریکا به تل‌آویو دور از ذهن نیست.

طبق گزارش این رسانه وابسته به مجلس نمایندگان آمریکا، بایدن ملزم است هفته جاری گزارش دولت ایالات متحده درباره نتایج بررسی نحوه کاربرد تسلیحات آمریکایی ارایه شده به رژیم صهیونیستی و مطابقت استفاده از آنها با قوانین بین‌المللی ناظر بر جنگ و حقوق بین‌المللی را به کنگره ارائه کند و در صورتی که مطابق این گزارش، رژیم صهیونیستی در حال نقض قوانین بین‌المللی باشد، دولت ملزم خواهد بود ظرف ۴۵ روز اقدام بعدی خود را اعلام کند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904115

دیگر خبرها

  • از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات صهیونیست‌ها استفاده می‌کنیم
  • معاون حقوقی رئیس جمهور اعلام کرد؛ استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • آمریکا: تسلط اسرائیل بر گذرگاه رفح، عبور از خط قرمز نیست
  • پالتیکو: آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد
  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر